Profita acum de Reduceri de pana la 30%

Cos de cumparaturi
Finalizeaza comanda Continua cumparaturile

Politica confidentialitate

Aceasta politică de confidențialitate este aplicabilă siteului www.bellaclara.ro, utilizarea, incluzand vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea politicii noastre de confidențialitate.

BellaClara.ro poate deține informații despre dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau prin formularul de înregistrare, contact etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre, adresa de ip a terminalului utilizat in efectuarea unei comenzi pe siteul nostru.
Prelucrarea acestor informații este efectuată de către SC Teinet Agency SRL. Atunci când plătiți prin card bancar, societatea noastră nu are acces la informații precum numărul cadrului, pin-ul, etc. Aceste informații le introduceți direct pe siteul procesatorului de plăti online, în cazul nostru MobilPay.

În ce fel poate utiliza BellaClara.ro aceste informații personale ?

Informațiile despre dumneavoastră pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul BellaClara.ro, cum ar fi:

procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră
oferirea de produse și/sau servicii către dumneavoastră
soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră
generarea facturii fiscale aferentă comenzilor făcute și comunicarea acesteia către dumneavoastră
Societatea noastră este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28598

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, BellaClara.ro va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii serviciului și pentru întocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestor date.

ÎMPĂRTĂȘIREA DATELOR CU TERȚI

BellaClara.ro poate să împărtășească date cu caracter personal (precum nume, telefon, email, date de identificare fiscală) cu terțe organizații implicate în realizarea și livrarea comenzii, precum companiile livratoare și procesatorul de plată RomCard și banca. Adresa IP a dispozitivului utilizat pentru accesarea siteului nostru poate fi transmisă către câteva servicii de socializare, ajutor online în timp real sau monitorizare și analiza a traficului, precum Facebook, Google Analytics. Aceste siteuri pot deasemenea să plaseze propriile cookieuri în urma vizitei dumneavoastră.

Drepturile cumpărătorilor

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către SC Teinet Agency SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. SC Teinet Agency SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane și să le utilizeze pentru uzul relației de afaceri dintre client și SC Teinet Agency SRL.

SC Teinet Agency SRL va respectă drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001. La cererea dumneavoastră trimisă la adresa comenzi@bellaclara.ro, se obliga: să rectifice, actualizeze sau să șteargă datele a căror prelucrare nu este conformă dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Drepturile clienților includ:

dreptul de a cere de la SC Teinet Agency SRL să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an. Cererea va fi trimisă pe adresa de email contact@bellaclara.ro dreptul de a cere de la SC Teinet Agency SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, datele furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 dreptul de a cere SC Teinet Agency SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale.
În cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de către MobilPay.
Dreptul de a se adresa organelor competente.